Poti gati usor si rapid fara sa consumi multe ingrediente sau sa faci risipa de ele . In primul rand , atunci cand gatim putem sa o facem doar pentru ziua respectiva . Astfel mancarea este proaspata si gustul se pastreaza .Atunci cand gatim in exces  mai multe feluri de mancare este posibil sa mancam doar o data din fiecare fel si ce ramane  mai mult timp in frigider , se poate strica si arunca . Iar cateva ore bune de stat in bucatarie se irosesc  . Astfel daca gatim cat trebuie pentru noi si familia noastra orele de stat in bucatarie se pot diminua .

Sau daca  avem o familie mai numeroasa si timpul nu ne permite sa gatim in fiecare zi putem sa congelam anumite produse cum ar fi unele legume sau pestele si de asemenea putem gati ceva care rezista 3-4 zile fara sa se strice sau sa isi schimbe gustul .

Economiseste-cu-Jamie_Coperta_presa-227x300

Este bine atunci cand mergem la cumapraturi sa avem o lista cu produsele pe care vrem sa le cumparam ca sa nu pierdem timpul pe drum  iar in bucatarie sa avem toate obiectele pregatite pentru ca lucrul sa mearga mai repede .

Irosirea mâncării este o problemă acută în țara noastră. Vestea bună este că fiecare dintre noi poate face o diferență în acest sens. Jamie Oliver propune în noua sa carte, “Economisește cu Jamie”, apărută la Curtea Veche Publishing, un nou stil de a face cumpărături, de a găti și de a utiliza alimentele astfel încât să economisim mai ușor. Rețetele sunt realizabile cu un buget redus și gândite astfel încât să valorifice la maximum ingredientele.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s