Cine e Marius Matache ? Activează în muzica folk de peste 10 ani (primul sau concert a avut loc pe 8 aprilie 2004, în Club Big Mamou din București), timp în care a cântat în diferite formule de trupă (I’mperfect), proiecte (Gashkademia de Folk) sau singur. Din 2007, cântă ca Marius Matache & Folk Band Imperfect, trupă ce include, în funcție de proiecte, diferiți muzicieni (nai, pian, vioară, bas, percuții etc.).

Parte cea mai interesanta urmeaza acum , el ne invita la concertul sau si acelasi lucru fac si eu .Marius Matache pornește într-un turneu național ce include 11 orașe. Intitulat Primăvara HOINARă, turneul este realizat cu sprijinul Domeniilor Sâmburești. Este cea mai amplă desfășurare de forțe din cariera sa într-un timp atât de scurt. Mereu cu zâmbetul pe buze, în permanentă interacțiune cu cei din fața sa, artistul Marius Matache se dedică total Măriei Sale Publicul, fie că evoluează pe scenele unor teatre sau în cluburi ce găzduiesc concerte de muzică live.

Piesele sale abordează atât subiecte sociale, povești de dragoste sau subiecte din cotidian, de cele mai multe ori într-o
manieră ironică și chiar autoironică.Atunci când urc pe scenă, am un singur scop: să fac oamenii să zâmbească. Dacă cel din fața mea pleacă de la spectacol mai senin, mai optimist, mai hotărât să schimbe lumea în bine, atunci artistul Marius Matache și-a îndeplinit menirea(Marius Matache) .
Concertele ce fac parte din Primăvara HOINARă includ atât piese de pe albumul de debut Marius Matache– HOINAR prin Piața Matache–dar și de pe noul material discografic la care artistul lucrează și care va apărea în partea a 2-a a acestui an.
Pentru concertele din Moldova (18-22 martie),Marius Matache îl va avea alături pe Puiu Crețu.Programul complet al turneului este următorul:
•2 martie-Teatrul Mignon, București;
•6 martie-Restaurant La Taifas, Brașov;
•7 martie-Class Cafe, Bistrița;
•8 martie–Hanul Greweln, Mediaș;
•12 martie-The 80’s Pub, Timișoara;
•13 martie-Casa de Cultură Traian Demetrescu, Craiova;
•18 martie-Biblioteca Municipală Radu Rosetti, Onești;
•19 martie-Restaurant Casa Veche, Roman;
•20 martie-La Fierărie-Pub Boem, Suceava;
•21 martie-Casa de Cultură Municipală Gura Humorului;
•22 martie-Pub Km 0, Piatra Neamț.
Va asteptam cu drag  .
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s