„Tragedie” este un cuvânt care poate caracteriza tot ce s-a întâmplat în clubul Colectiv. Zeci de oameni își plâng copii  care au murit. Victimele se zbat între viață și moarte.

image

Au vrut să se distreze , să aibă o seara frumoasă de vineri , dar acea seara s-a transformat intr-un infern .  Cum a fost posibil , în prezent sunt 30 de morți și peste 150 de răniți . Solidaritatea se scrie cu sânge . Este bine să ne arătăm compasiunea față de persoanele îndurerate. În prezent suntem în doliu național , este o perioadă grea de suferință . Această tragedie cumplită a lovit sute de familii din Romania . Trebuie să privim această tragedie cu compasiune și cu toată responsabilitatea . Ne pasă și lucru acesta se vede din mobilizarea medicilor ,din  numărul de oameni strânși în fața clubului cu scopul de a depune o floare și a aprinde o lumânare , din numărul de donatori .

Momentul de panică s-a declanșat atunci când flacăra s-a extins până la tavanul fals . Ușa care era închisă cu un zăvor a fost spartă de mai mulți tineri ,oamenii se inghesuiau să iasă , se călcau în picioare pentru a iesi din infern , totul ardea . Mulți au murit arsi , iar alții au murit sufocați din cauza fumului . O tânără a fost găsită decedată în baie , un cuplu a murit din cauza arsurilor , la spital o tânără de 26 de ani a decedat și nu numai ,  au decedat și cei doi chitariști ai trupei .

Mulți zic ca au fost diverse semne care prevesteau incidentul . Tot ceea ce mai putem face acum este să fim alături de cei îndurerați cu ce putem . Vrem să se facă dreptate , să se ia măsuri cu privire la siguranța locurilor de distracție a tinerilor , însă chiar dacă se va face ceva nimeni nu îi mai poate aduce înapoi pe cei care au murit .  Condoleanțe celor îndurerați .

Lasă un comentariu