Atunci cand vrem sa facem o schimbare in casa ,de cele mai multe ori avem nevoie si cautam un magazin de incredere cu preturi accesibile si materiale de o calitate superioara .Vrem ca obiectele folosite pentru renovarea sau construire locuintei noastre sa fie cat mai durabile ca la final sa ne mandrim cu un lucru bine facut .

V-ati saturat sa pierdeti timp pretios prin magazine cautand ce aveti nevoie ? Drumul pana la depozit e lung si costisitor ,iar cararea materialelor ingreuneaza si mai mult acest procedeu? Acum nu trebuie sa va mai faceti griji datorita acestor aspecte deoarece produsele de care aveti nevoie sunt la un click distanta de dumneavoastra . Depozit-online.ro va furnizeaza materialele de constructii necesare locuintei dumneavoastra .

Rapid si simplu , calitate garantata , livrarea se face rapid si aveti 14 zile drept de retur in caz ca nu va mai doriti produsul comandat .

Materiale de constructii

Depozit-Online.ro are in oferta peste 25.000 de repere, una dintre cele mai variate oferte de produse pentru casa de la materiale de constructii de cea mai buna calitate, articole pentru finisaje, acoperisuri, termoizolatie si hidroizolatie si pana la scule si unelte necesare pe orice santier, la preturi foarte avantajoase. De asemena avem permanent oferte cu bonusuri, cadouri in produse si vouchere cadou, preturi negociabile si reduceri de preturi semnificative la produsele din stoc. Va punem la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru constructia unei case si consultanta necesara in alegerea celor mai bune si potrivite produse pentru proiectul dumneavoastra. Consultantii nostri de vanzari va sunt la dispozitie la numarul de call center 0372.88.0000. Livram materiale de constructii atat prin parcul logistic propriu cat si prin curier. -spun cei de la Depozit-online.ro

Daca doriti sa dati o noua culoare camerei dumneavoastra , va recomand cu incredere vopseaua dyo/Dyomat . Aceasta este o vopsea decorativa mata pe baza de rasini sintetice(alchid) cu o excelenta putere de aplicare si uscare rapida, nu-si schimba culoarea in timp, se aplica usor cu pensula sau cu rola. Este ultilizata in constructii pe suprafete metalice si lemnoase, in tipografie, panouri publicitare.

 
Aplicarea: Cu rola sau cu pensula, la un litru de vopsea se adauga 50-100 ml de diluant DYO(811-0268) iar la aplicarea cu pistolul de pulverizat, 100-150 ml, la doua straturi la interva de 24 ore. Inainte de aplicare, suprafetele metalice vor fi curatate de orice urme de murdarie, grasime, rugina si tratade cu produsul DYO Antirugina, iar cele lemniase vor fi tratate cu Pinostar, dupa care cu vopseaua intermediara dYO Primer sau DYOSTAR iar la nevoie si cu chit DYO Wood Putty. Peretii interiori noi vor fi saturati cu DYOBinder si netezi cu Dyorit 550.
 
Timpul de uscare (25 C): 1-2 ore la atindere / 7-8 ore definitiva
 
Consum: 10 mp/l intr-un singur strat.

Comandati cu incredere . Acest articol a fost scris pentru BlogAwards.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s