Cu totii am auzit de asa numitele fructe Goji care au efecte miraculoase, folosite de multe persoane . Cea mai mare dorinta a unei femei este sa manance fara sa se ingrase sau sa slabeasca cat mai rapid , dar nu numai femeile au asemenea dorinte. Dupa cum stiti reclama este sufletul comertului si cum toti dorim sa slabim peste noapte , unii comanda aceste fructe pentru un efect miraculos . Insa fructele nu fac miracole. Sunt intradevar utile, daca stii cum sa le iei .

Vreau sa va impartasesc prima experienta cu aceste fructe . Eu personal iau cate 5-10 fructe dimineata cu 30 de minute inainte de masa apoi seara la fel . Dupa cum spune si producatorul fructele au un efect util asupra organismului , iti da energia cuvenita , te simti mai odihnit si iti regleaza tranzitul intestinal . Pe langa asta intensifica arderile pentru a putea slabi mai usor .

Aceste fructe te ajuta doar daca ai o dieta echilibrata ( trebuie sa mananci cat mai natural si sanatos ) si daca faci miscara ( minim 30 de minute pe zi ) . Desi unele persoane detesta sportul ( si eu eram una dintre aceste persoane ) , trebuie sa recunosc ca fara efort si putina miscare nu poti realiza nimic . Ceea ce am observat este ca fructele imi reduc pofta de dulciuri , deoarece fructele sunt placute la gust avand o aroma dulceaga . Fiind o persoana care adora dulciurile , aceste fructe m-au ajutat sa le reduc considerabil .  Ce va mai sfatuiesc este sa evitati sucurile cu acid care maresc stomacul si va fac sa va simtiti balonati  , incercati sucurile naturale din portocale , mere sau banane si evitati cat puteti sa consumati paine , daca nu reusiti sa o scoateti de tot din alimentatie atunci incercati sa o reducetiti cat mai mult .

Cand spun miscare , unii se gandesc la mersul la sala , insa  pentru cei care nu au posibilitatea sa ajunga la sala va sfatuiesc sa  faceti gimnastica intr-o camera mai spatioasa de acasa . Nu va faceti griji ca nu o sa transpirati , fructele goji se ocupa de arderea caloriilor , iar vremea calduroasa este un avantaj .  Acest stil de viata functioneaza de la o persoana la alta , unii pot slabi mai greu altii mai usor depinde de organism ,dar va asigur ca veti slabi . Incercati sa aveti macar 3 mese regulate pe zi sau sa mancati putin si des .

Lasă un comentariu